Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

18 januari 2022

De leukste ideeën voor een thema kinderfeestje

Als je kinderen hebt kom je er niet onderuit, namelijk het organiseren van een kinderfeestje. Verjaardags- en kinderfeestjes vieren hoort er nu eenmaal bij en dat is natuurlijk ook helemaal niet erg, zelfs gezellig! Wel is het ieder jaar wel weer een hele klus om een leuk idee te verzinnen voor een kinderfeestje, om al niet te beginnen over de traktaties die er bij komen voor op school. In deze blog geven wij je tips voor een thema kinderfeestje, want hoe leuk is het om je kleine te verrassen met zijn favoriete superheld, tekenfiguur, hobby of kleur. Je kunt het zo gek niet maken, alles is mogelijk met een beetje creativiteit en de juiste versiering. Lees snel verder om inspiratie op te doen!

Op een roze wolk met Barbie 

Dit is misschien wel dé droom van elk klein meisje, een feestje in Barbie stijl. Je kunt dit al eenvoudig realiseren door roze vlaggetjes en ballonnen op te hangen. Daarnaast zijn er ook genoeg Barbie versieringen verkrijgbaar. Dit geeft vaak net even de ‘final touch’, denk aan papieren bordjes en bekertjes met Barbie er op. In combinatie met een mooie cupcake met roze glazuur zit je helemaal goed. Naast de versiering kun je ook activiteiten aan het thema hangen, denk bijvoorbeeld aan een make-up pop waar de kinderen op los kunnen gaan met het haar en de make up. Of hou een verkleed show! 

Bing het favoriete konijn

Is je kleine helemaal gek van konijn Bing? Dan is het natuurlijk een ontzettend leuk idee om hier een themafeest aan te hangen voor zijn of haar verjaardag. Dit kun je eenvoudig voor elkaar krijgen door vlaggetjes en ballonnen met Bing op te hangen. Ook servetten en kaarsjes zijn leuk om te serveren bij een stukje taart. Pak uit met diverse Bing versieringen. Naast de versiering kun je bellenblaas van Bing uitdelen zodat de kleintjes zich gezellig bezig houden. Ook zijn er diverse spelletjes van dit animatiefiguur beschikbaar, denk aan puzzels en bordspellen. Een ander leuk idee is kleurplaten van Bing uitprinten en de kleintjes creatief aan de slag zien gaan. 

Op avontuur met de avengers 

Dit is een thema die leuk is voor zowel jong als oud, de avengers. Wie kent ze niet? Er is een hele reeks aan films die hiervan zijn uitgekomen. Naast het thema aankleden met avengers versiering kun je ook maskers van de actiefiguren in huis halen om die vervolgens onder de kinderen uit te delen. Kinderen hebben veelal een grote fantasie en zullen zich hier uitstekend mee vermaken. Daarnaast kun je ook ‘ouderwetse spelletjes’ uitzetten, denk bijvoorbeeld aan koekhappen en ezeltje prik. Op deze manier zijn zij ook net als de superhelden in de film actief bezig!

Een feestje met Bumba 

Bumba heeft de afgelopen jaren de harten van veel jonge kinderen veroverd. Dit is niet gek, want het is een leuk tv-programma waarbij er veel interactie is met de kinderen. Dansen, springen en zingen, het mag en kan allemaal met Bumba. Een themafeest in Bumba stijl is dan ook zeker een favoriet van veel kinderen. Haal verschillende Bumba versiering in huis zoals ballonnen en slingers. Daarnaast zijn er ook verschillende (bord)spellen die je kunt klaarzetten om de kinderen de dag van hun leven te geven. 

Weinig tijd om je voor te bereiden?

Ben je last minute nog op zoek naar de leukste thema versieringen? Geen zorgen. Bij Partywinkel bestel je binnen no-time alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeest. Voor 23.59 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis! Ontdek daarnaast het uitgebreide assortiment voor alle soorten feestjes.