Ga goed voorbereid de winterfeestmaand tegemoet

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
Ga goed voorbereid de winterfeestmaand tegemoet

De feestdagen kruipen langzaam dichterbij en staan voor dat je het weet weer voor de deur. Jij wil toch ook de laatste maanden van het jaar extra feestelijk maken? Met de tips & tricks van Partywinkel.nl sluit je 2020 super feestelijk af!

Ga goed voorbereid de winterfeest maand tegemoet

De dagen worden korter, de avonden langer en kouder. De feestverlichting wordt traditiegetrouw langzaam weer uit de kast gehaald en steden en huizen lichten gekleurd op in de duisternis. Binnenkort weer heerlijk met het hele gezin voor de openhaard. Kijk jij er ook al zo erg naar uit? De feestdagen kruipen langzaam dichterbij en staan voor dat je het weet weer voor de deur. Jij wil toch ook de laatste maanden van het jaar extra feestelijk maken? Met de tips & tricks van Partywinkel.nl sluit je 2020 super feestelijk af!

December, een maand vol feestdagen.

Een jaar vol feestdagen sluit je spetterend af met een maand vol feestdagen! December is de maand met de meeste nationale feestdagen, welke uitgebreid worden gevierd in zowel Nederland als België. Feestdagen versiering mag in december daarom uiteraard niet ontbreken! Maar, welke feestdagen versiering mag je niet vergeten? Geen paniek! Partywinkel.nl heeft alle benodigdheden voor een spetterende feestmaand voor jou op een rijtje gezet. Zo ga jij goed voorbereid de feestmaand december in.

Sinterklaas

Sinds half november is de goedheiligman alweer in het land. Reden tot een feestje! Help jij dit jaar als hulppiet in een pietenpak van Partywinkel.nl bij het rondbrengen van de cadeautjes? Of, zorg je met behulp van de Sinterklaas versiering van Partywinkel.nl voor een gezellig versierde huiskamer voor de verjaardag van de Sint? Op pad of niet, verwelkom de Sint en zijn Pieten met behulp van een deurbord of vlag, zodat ze direct weten dat ze bij het goede adres zijn aangekomen!

Wanneer je op de Sint en Piet aftelkalender eindelijk bij Pakjesavond bent aangekomen kan het grote Sinterklaasfeest beginnen. Met behulp van het Sinterklaas Versiering voordeelpakket voorzie je de tafel van lekkernijen in Sinterklaasstijl 2020. Ieder gerecht of hapje ziet er direct een stuk feestelijker uit op een Sinterklaas bord! Daarnaast was 2020 het jaar van het volwassenen kleurboek, dus een kleurplaat slinger mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor de kids. Zo’n gezellig versierde kamer heeft de Sint nog nooit gezien!

Kerst

Ruik je het al? De geur van dennenbomen dringt langzaam je neus binnen als je aan kerst denkt. Nog even en dan schiet de Kerstman door de schoorsteen. De schoorsteen moet voor die tijd uiteraard nog feestelijk versierd worden en ook het kerstdiner slaan we dit jaar zeker niet over!

Het kerstdiner is een moment van samen zijn en staat bekend om de belangrijke feestelijke voorbereiding. De kerstversiering begint namelijk al bij de voordeur. Naast de lichtjes in de voortuin schittert er dit jaar een reusachtige opblaasbare Kerstman die jouw gasten en de buurt een feestelijk welkom heet. Liever iets bescheidener? Een gouden kerst letterslinger of een Kerstman deurbord is de ideale oplossing!

Kerst slingers, hangdecoratie en een heliumballon geven zelfs het koudste hoekje in huis een schitterende feestuitstraling. Maar, tijdens het kerstdiner is de feestelijk versierde tafel het middelpunt van belangstelling. De kersttafel maak je extra feestelijk met kerstservetten en tafelconfetti. Niet genoeg servies voor de gehele familie of extra uitpakken? Kies dan uit leuke kerstborden en bekers. Allemaal gemaakt van recyclebaar materiaal, goed voor de kerstgedachte, het milieu en de goede voornemens!

Kerst helemaal afmaken? Speel voor hulp Kerstman in een mooi kerstmanpak van Partywinkel.nl. Wie weet kan jij ook wonderen laten uitkomen. Een magische kerst gegarandeerd!

Oudjaarsavond

Na Sinterklaas en Kerst komt het jaar dan toch echt tot een einde. Dit jaar zonder vuurwerk, maar toch gaan we met de confetti kanonnen van Partywinkel.nl knallend het jaar uit! Zorg voor een onvergetelijke avond met behulp van Oud & Nieuw versiering in het thema Glitter and Glamour! Happy New Year slingers, hangdecoratie, pompons en deurgordijnen toveren jouw huis om tot een luxueuze Glitter and Glamour villa waar menig Hollywood icoon van op kijkt.

Een bijpassende Oud en Nieuw outfit mag hierbij niet ontbreken. Kies jouw look op Partywinkel.nl of maak jouw outfit af met de leukste accessoires. Brillen, vlinderdassen, hoedjes, kroontjes of bretels zorgen ervoor dat jouw gezelschap flitsend het jaar in gaat. Deze accessoires zijn dan ook perfect als klein welkom cadeau wanneer de gasten binnen komen.

Huis versierd? Looks on point? Confetti in de aanslag? Met foto props leg je deze momenten vast op een manier die niemand zal vergeten. Ideaal voor de laatste foto van 2020 op Instagram! Vergeet Partywinkel natuurlijk niet te taggen in jouw meest originele Oudjaarsfoto. 3…2…1.. De avond sluit je uiteindelijk samen af met het oplaten van wensballonnen en hierbij hopen wij dat iedereen zijn wens voor 2021 mag uitkomen!

Feestdagen in coronatijd

Dit jaar is de wereld rondreizen met de feestdagen wellicht lastig, maar dit is het uitgelezen moment om samen te zijn. Samen zijn kan wellicht niet met de gehele familie fysiek, maar gelukkig wel online. Verras jouw dierbare met een mooi pakketje vol met feestdagen feestartikelen van Partywinkel.nl zodat jullie op afstand samen beide huizen kunnen versieren. Feestdagen versiering geeft een prettig en knus gevoel en zorgt ervoor dat je de feestdagen echt in huis kunt halen. En, zeg nou zelf, niets leukers dan een feestdagen versiering roomtour via de Zoom!

Daarnaast zijn Sinterklaas en Kerst surprises ook nog steeds een hit! Maak thuis de mooiste surprises en breng de surprise compleet verkleed als Sinterklaas, Piet, Kerstman of Kerst elf naar de deur van de gelukkige ontvanger van de surprise, waarna het feest via Zoom los kan barsten. Het maken van surprises neemt veel tijd in beslag, gelukkig helpt Partywinkel.nl jou met één klik aan de leukste feestdagen kostuums.

Alvast in de kerststemming met muziek

Tijdens de voorbereidingen van de feestmaand december mag een zelfgemaakte Spotify december lijst natuurlijk niet ontbreken. Wij van Partywinkel.nl gaan swingend het jaar uit met de volgende kerstnummers, heb jij ze al in jouw Spotify lijst staan?

  • It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Michael Bublé
  • Feliz Navidad – José Feliciano
  • Like It’s Christmas – Jonas Brothers
  • Why couldn’t it be Christmas every day – Bianca Ryan

Dolle feestmaanden

Rond de feestdagen worden er ongeveer 28 procent meer pakketten verstuurd in vergelijking met andere maanden. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw zorgen voor veel speciale momenten, waarbij cadeautjes en versiering uiteraard niet mogen ontbreken! Heb je al een kijkje genomen tussen onze feestdagen artikelen? Zorg ervoor dat je op tijd bent met bestellen, zodat je zeker weet dat de december feestdagen weer spectaculair worden. Op werkdagen geldt vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen naar verwachting in huis.

Let op!

Houdt goed de overheidsinstanties in de gaten die informatie verstrekken over het coronavirus. Zo kun je van de feestdagen op een veilige en verantwoorde manier schitterende en onvergetelijke momenten maken.