Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

7 februari 2023

Jubileumfeestje?

Vieren jouw ouders/vrienden/buren binnenkort een mijlpaal in hun relatie? Vier jij binnenkort een jubileumfeestje? Bereik jij of iemand in je naaste omgeving binnenkort een respectabele leeftijd (bijvoorbeeld een sweet 16, 18, 25 (halve Abraham / halve Sarah), 50 (een hele Abraham – enfin, je kent het). Wat de gelegenheid ook is, als er een reden is om een feestje te vieren, dan grijpen wij Nederlanders die gegarandeerd met beide handen aan! Gelukkig hebben wij daar dé artikelen voor in ons assortiment. Bij Partywinkel.nl vind je de artikelen die je nodig hebt om jouw jubileumfeestje te kunnen vieren. Benieuwd met welke feestartikelen je dat kunt doen? Lees dan snel verder!

Hoeveel jaar zijn jullie getrouwd?

Er wordt wel eens gesproken van een “zilveren”, “gouden” of “platina” huwelijk. Maar wist je dat er ook een papieren huwelijk bestaat (14 dagen), katoen (1 jaar), hout (vijf jaar) en ga zo maar door. Het idee erachter is dat een huwelijk met de jaren steeds sterker wordt. Volgens sommigen is het gebruikelijk om ook een cadeau te geven dat van dat materiaal is gemaakt. Of dat echt zo was, weten we niet. Het  Als je een bruidspaar wilt feliciteren dat twee weken is getrouwd kun je een origami kraanvogel proberen te vouwen, maar vanaf het moment dat het koppel de 12,5 jaar heeft aangetikt, wordt dat een duur jubileum cadeautje: een jubileum van 12 ½ jaar heet ook wel het koperen huwelijk. Vanaf daar wordt het alleen maar duurder: zilver (25 jaar), smaragd (40 jaar), goud (50 jaar), diamant (60 jaar), platina (70 jaar), enzovoort. De jubileum versiering die hoort bij deze mijlpalen is gebaseerd op deze kleuren.

Bij Partywinkel.nl vind je bijvoorbeeld jubileum versiering in goudkleur voor het 50-jarig jubileum (zoals slingers, ballonnen, tafelconfetti, banners en spandoeken), zilver voor het 25-jarig jubileum en ga zo maar door. As je dan het huis (en/of de hele straat en de feestlocatie) van het happy couple hebt versierd, is het tijd voor de cadeaus. Leuke cadeaus kunnen zijn:

  • Gegraveerde champagneglazen
  • Luxe chocolade bonbons
  • Een fotoalbum of album met herinneringen
  • Een uitje naar een favoriete plek

Verjaardag jubileum versiering

Ook als je jarig bent kan het zomaar zijn dat je leeftijd wordt gezien als een mijlpaal. Ben je 18 geworden? Gefeliciteerd, je bent nu officieel volwassen. Je mag je eigen paspoort aanvragen, je eigen bankzaken regelen én je mag nu ook officieel een autorijbewijs! Ben je 25? Nu word je bestempeld als een halve Sarah of Abraham. Nog maar 25 jaar te gaan en dan krijg je de hele Sarah of Abraham in je tuin! Ook voor deze mijlpaal heeft Partywinkel.nl leuke jubileum versiering in het assortiment. Bezorg jouw dierbare een onvergetelijke verjaardag of trouwdag door de leuke jubileum versiering van Partywinkel.nl! Hoe je de dag ook invult, met wie je het ook viert, hoe groot of klein je jouw jubileum feestje ook houdt, wat je ook doet: het is jouw dag. Geniet ervan! Bekijk hier ons gehele assortiment aan verjaardags- en jubileumversiering.