Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

2 augustus 2022

Maak jouw trouwfeest onvergetelijk

Op één van de belangrijkste dagen van je leven wil je natuurlijk zorgen voor een onvergetelijke ervaring. En dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gasten. Onze leuke originele ideeën kun je toepassen op verschillende momenten en aspecten van je bruiloft. Denk hierbij aan de momenten vooraf, tijdens en na de ceremonie en het trouwfeest. Maar ook de decoratie van de tafels en de ruimte zelf.

Leuke ideeën voor de trouwceremonie

Wanneer je door het gangpad naar het altaar toe loopt om het ja-woord te geven, dan moet dit ook in een gepaste stijl gebeuren. Het gemis van een mooie rode loper op zo’n speciale dag is natuurlijk niet een mogelijkheid. De rode loper dient uitgerold te worden tussen de paaltjes, waar je doorheen loopt naar je aanstaande huwelijkspartner.

Dit gangpad kan natuurlijk ook nog versierd worden met lampionnen die in een mooie rij boven je hoofd hangen. Witte lampionnen zullen in de meeste gevallen het beste passen bij de rest van de decoratie, maar ook roze en perzikkleurige lampionnen zouden in jouw geval een mooie ‘touch’ kunnen geven.

Een leuk origineel idee op het moment van knuffelen is het afvuren van de confetti kanonnen door de bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Zorg voor een onvergetelijk moment door dit extraatje bij te voegen aan de algehele ceremonie.

Ideeën voor de bruiloft

Extraatjes kunnen op de speciale momenten op het trouwfeest aan bod komen. Denk hierbij aan het moment van taart eten en serveren van het diner aan de gasten:

  1. Taartdecoratie
  2. Raamdecoratie
  3. Tafeldecoratie
  4. Naamkaartjes

Taartdecoratie

Een leuke taartdecoratie is vooral voor de bruid en bruidegom, omdat de rest van de gasten er niet echt op zullen focussen. Maar je moet jezelf niet vergeten. Het is tenslotte jouw bruiloft! De taartdecoratie kun je laten aansluiten op het soort koppel dat jullie zijn. Zijn jullie meer van het stoere of meer van het speelse? Kies een taartdecoratie die jullie relatie reflecteert.

Raamdecoratie

Indien je bruiloft in een gesloten ruimte met ramen plaatsvindt, dan heb je ook de mogelijkheid om raamdecoratie te gebruiken. Een mooie manier om je trouwdag nog extra in de schijnwerpers te zetten, is het ophangen van een vlag. Laat de gasten binnen, maar ook de mensen buiten weten dat er een trouwfeest gaande is!

Tafeldecoratie

De gasten zullen vooral aan de tafel zitten om te dineren en te kletsen met elkaar. Dit is dan misschien ook het belangrijkste punt waarop je qua decoratie moet focussen. Een leuk origineel idee voor de tafeldecoratie van je bruiloft is het plaatsen van rozenblaadjes, om de sfeer vrolijker te maken.

Naamkaartjes

Het gebruik van naamkaartjes is een gewoonte geworden. Tenzij je hier een leuke draai aan geeft, zal dit een alledaags idee zijn. Echter, wil je dit ook zo leuk en origineel mogelijk maken. Door originele naamkaarthouders te gebruiken zoals een boomstam of diamant, geef je de gasten het gevoel dat er aan ze gedacht is en dat ze belangrijk zijn voor je.

Deze leuke originele ideeën hebben je hopelijk genoeg inspiratie gegeven om op je bruiloft toe te kunnen passen. Gebruik ook je eigen creativiteit en kijk ook even rond op Partwinkel.nl! Met jouw creativiteit en ons brede assortiment zul je op leuke ideeën komen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »