Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

6 juli 2021

Proost op de liefde!

Witte duiven, rozenblaadjes, ringen, een grote taart en een gelukkig getrouwd stel. Het moment dat twee geliefden in het huwelijksbootje stappen is voor veel mensen een moment om nooit meer te vergeten. Uiteraard mag op de grote dag van je leven de nodige decoratie niet ontbreken. Wij van Partywinkel.nl hebben een mega groot bruiloften assortiment, waardoor de leukste versiering snel en gemakkelijk bij jou bezorgd wordt!

Wat heb je nu eigenlijk nodig voor een perfecte bruiloft? Wij van Partywinkel.nl geven je graag alle tips om met de juiste bruiloft versiering een onvergetelijke dag te verzorgen.

Een bruiloft vol ballonnen

Ballonnen, ze zijn onmisbaar bij ieder feest. Bij een bruiloft of trouwfeest mogen ballonnen dan ook zeker niet ontbreken. Hierbij kan gekozen worden voor speciale latex bruidsballonnen, hartjes ballonnen of voor latex ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Je laat deze ballonnen eenvoudig zweven met behulp van een wegwerp heliumtank en vult ze hiermee binnen een paar seconde per ballon. Wil je ballonnen nog langer laten zweven? Kies dan voor folie bruiloft ballonnen! Of, maak in combinatie met latex ballonen gebruik van High Float Gel, zodat ze alsnog meer dan een dag zweven. Vergeet niet de ballonnen vast te maken aan een ballonnengewicht om te voorkomen dat de prachtige bruiloft ballonnen wegzweven. Naast dat je de folie ballonnen natuurlijk kunt gebruiken om je eigen bruiloft mee aan te kleden, zijn ze ook super leuk om cadeau te geven aan een bruidspaar!

Wil je je gasten op een speciale manier verwelkomen op jouw grote dag? Zet dan bij de ingang een feestelijke ballonnenboog of ballonnenpilaren neer. Deze maak je eenvoudig en snel met het ballonnenboog en ballonenpilaar pakket.

Rol de loper maar alvast uit

Net als in iedere film of serie, loopt ieder bruidspaar over een witte of rode stoffen loper naar het altaar. Deze kun je ook nog eens mooi bestrooien met rozenblaadjes in verschillende kleuren en met onze lopertape of loperpennen kun je de loper extra strak bevestigen op de ondergrond, wel zo fijn mocht het waaien! Vergeet deze loper in ieder geval niet mee te nemen op je lijstje qua versieringen en benodigdheden.

Slingers, hangdecoratie en nog meer bruiloft versiering

Onder bruiloft versiering vallen natuurlijk nog veel meer feestartikelen, dan alleen ballonnen. Jouw feestlocatie tover je pas echt om tot een droomlocatie door ook de volgende items op je lijstje mee te nemen; slingers, vlaggenlijnen, deurborden, hangdecoraties, raamvlaggen, afzetlinten, tafelkleden confetti, naamkaartjes en honeycombs. Deze items zijn beschikbaar in verschillende thema’s, zoals; just married, mr. & mrs. en hartjes.

Bruidstaart versiering

De bruidstaart is geen bruidstaart zonder perfecte bruidstaart versiering. Je kan jouw taart laten versieren door een professionele bakker, maar een zelfgebakken taart is uiteraard nog specialer. De kers op de taart is een bruidspaar taartopper. Van tekstuele taarttoppers tot een voetballend bruidspaar, Partywinkel.nl heeft een taarttopper die bij jou bruiloft thema past. Kies je voor cup cakes of klein gebak? Top deze dan af met hartjes prikkers zodat dit gebak ook de liefde uit kan stralen.

Rozen, rozen en nog meer rozen

Wie denkt aan liefde, denkt aan rozen. Rozenblaadjes mogen dan ook niet ontbreken op jouw bruiloft. Rozenblaadjes kunnen verwerkt worden in de tafelversiering of meegegeven worden in de kleine cadeautjes voor de genodigden. Ben je er vroeg bij? Stop dan ook een paar rozenblaadjes in de uitnodigingsenveloppen! Rozenblaadjes kunnen ook over het bruidspaar heen gegooid worden wanneer zij de trouwlocatie verlaten of het looppad van het bruidspaar kleuren. Dat rozenblaadjes enkel rood kunnen zijn is uiteraard niet van deze tijd! Bij Partywinkel vindt je rozenblaadjes in verschillende kleuren.

Tafelversiering

Liefde gaat door de maag. Een heerlijk diner of allemaal kleine hapjes mogen uiteraard niet ontbreken. De tafelschikking heb je het liefst al ver van tevoren gemaakt, zodat jouw gasten zo optimaal mogelijk van de avond kunnen genieten. Met behulp van de tafelkaartjes van Partywinkel weten al jouw gasten precies waar zij plaats kunnen nemen. Bruiloft tafelkaarthouders zorgen ervoor dat de bruiloft tafelkaartjes in een oogopslag zichtbaar zijn en versieren ook direct de tafel. Stem de bruiloft tafelkaartjes en de bruiloft tafelkaarthouders af op jouw tafelversiering. Voor bijpassende tafellopers, borden, bestek, bekers neem je een kijkje in ons tafelversiering assortiment.

Pas op! De bruiloft op de weg!

Op de trouwlocatie mag de nodige bruiloft versiering niet ontbreken, maar ook onderweg wil je iedereen laten weten dat het jouw trouwdag is! Versier jouw trouwauto of de auto van jouw gasten met auto bruiloft stickers voor op de achterruit. Wil je de auto’s helemaal in stijl versieren? Maak dan gebruik van een van de auto decoratie sets bruiloft van Partywinkel. Hiermee versier je jouw auto met ballonnen, lint en slingers in de stijl naar jouw keuze. Iedereen die jou of de gasten tegenkomt weet dat jullie genieten van jouw speciale dag.

Een mooi aandenken

Wil je jouw bruiloft echt onvergetelijk maken? Dat kan! Met behulp van een polaroidcamera leg je de leukste momenten met jouw gasten vast. Met onze foto props zorg je voor extra gezellige foto’s in bruiloft sferen. Tip! Gooi enkele rozenblaadjes omhoog tijdens het fotograferen voor foto’s met een extra romantisch effect. Voordeel! Doordat de foto’s direct afgedrukt worden kunnen de gasten de foto’s direct mee naar huis nemen. Zeker weten dat je deze foto’s nog vaak tegen gaat komen bij jouw gasten thuis.

Wist je dat…

  • Een van de medewerkers van Partywinkel zojuist getrouwd is!
  • 13% van de Nederlandse huwelijken zich in het buiteland afspelen.
  • My Heart Will Go On van Celine Dion een van de meest gedraaide nummers op bruiloften is.
  • Er gemiddeld 200 huwelijken per dag in Nederland plaatsvinden.
  • De meeste bruiloften in de zomer plaatsvinden.

Corona maatregelen op jouw bruiloft

Is dan eindelijk jouw speciale dag daar, gooit het Coronavirus roet in het eten. Natuurlijk niet! Jouw bruiloft is met het Coronavirus gewoon extra speciaa! Het Coronavirus zorgt ervoor dat je nog creatiever moet zijn om jouw bruiloft op een veilige en onvergetelijke manier vorm te geven. Ga de uitdaging aan, challenge accepted!

Een mooie bruiloft georganiseerd met onze versiering?

Heb je jouw bruiloft mooi aangekleed met versiering van Partywinkel? Tag ons vooral op Instagram of Facebook met #Partywinkel of @Partywinkel! Wij zien hoe jouw mooie dag hebt versierd graag op sociale media voorbijkomen. Je maakt dan ook direct kans op het terugwinnen van jouw aankoopbedrag! De winnaar wordt elke maand via de nieuwsbrief bekend gemaakt.