Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

12 januari 2022

Verkleedtips voor Carnaval

Tijdens carnaval staat alles op zijn kop! Het is een feest waarbij iedereen gelijk is en alle leeftijden welkom zijn. Je kunt je tijdens carnaval helemaal uitleven door je te verkleden, gek te doen en veel eten en te drinken. De vraag is alleen hoe het dit jaar er weer gaat uitzien met de pandemie. Een ding is zeker, of je het nu thuis of in de kroeg viert: je carnavalskleding mag niet ontbreken! In deze blog geven wij je leuke carnaval verkleed tips. 

Carnavalskleding voor heren 

Waar begin je met het zoeken naar het juiste carnavalskostuum? Je hebt namelijk een uitgebreide keuze waarbij je kunt kiezen voor iets stoers, zoals een brandweer- of politieman. Uiteraard is het ook een leuk idee om voor iets geks te kiezen! Ook voor iets geks is er een ruime keuze om uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een kippen- of pinguinpak. Daarnaast heb je tegenwoordig ook allemaal opblaaspakke, in bijvoorbeeld de vorm van een kalkoen of sumo worstelaar. 

Ga je met een vriendengroep carnaval vieren? Dan is het ook leuk om als boyband verkleed te gaan. Er zijn genoeg thema’s die je kunt verzinnen waarmee je als groep de show kunt stelen. Hier nog een aantal suggesties voor carnavalskleding voor heren

  • Sons of Anarchy 
  • La Casa de Papel
  • Power Rangers 

Carnavalskleding voor dames

Voor de dames is carnaval een mooi excuus om eens extra uit te pakken. Naast dat vrouwen helemaal los kunnen gaan met make-up en haar mag een geweldig carnaval outfit ook zeker niet ontbreken. Gelukkig is er voor de dames ook een uitgebreide keuze  betreft de carnavalskostuums. Ga je voor iets geks, stoers of misschien wel voor iets uitdagends? Tegenwoordig is een superheldenpak ook favoriet onder de dames, denk aan Supergirl of Wonder woman. 

Ga je met een gezellige vriedinnengroep carnaval vieren? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om met zijn alle een thema aan te houden. Denk bijvoorbeeld aan een nonnen kostuum, maar piraten of cowgirls zijn ook vaak populair. Wij hebben genoeg aanbod om inspiratie voor dames carnavalskleding op te doen!

Carnavalskleding voor koppels 

Ga je carnaval vieren met je geliefde? Dan is het ontzettend leuk om een carnavalsoutfit te kiezen waarbij jullie matchen. Verkleed je bijvoorbeeld als Peach en Mario, maar ook Badman en Supergirl vormen een mooi koppel. Wees creatief en leef je uit, de voorpret bij het zoeken van het juiste kostuum is al hartstikke leuk. We geven jullie nog een aantal suggesties om je op weg te helpen:

  • Roodkapje en de boze wolf
  • Peter Pan en Tinkerbell
  • Non en priester 

Carnavalskleding voor kinderen

Naast dat het bij veel volwassenen het gezelligste feest van het jaar is, doen kinderen ook graag mee met deze traditie. Daarom is er voor kinderen ook genoeg keus om uit te pakken tijdens carnaval. Je kind kan bijvoorbeeld gaan voor een beroep die hij of zij bewonderd, denk aan een brandweer-, astronauten- of Formule 1 pakje. Daarnaast kunnen kinderen ook helemaal opgaan in hun fantasie en gaan het liefst verkleed als hun favoriete superheld!

Nog meer leuke kleding voor feestdagen?

Ook voor alle andere feestdagen ben jij Partywinkel aan het juiste adres. Of je nu iets zoekt voor Halloween, Oud en Nieuw, Koningsdag of welke andere feestdag dan ook, wij hebben eindeloos veel leuke kleding en outfits voor de feestdagen. Neem snel een kijkje!