Harnassen

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Harnassen van Partywinkel.nl

Een harnas is vaak gemaakt van metaal of leer, het werd gedragen in de 15e eeuw tot de 20e eeuw waarna het na de eerste wereldoorlog op zijn eind liep. De harnassen zijn tegenwoordig bijna allemaal vervangen door comfortabelere kogelwerende vesten. Een harnas brengt natuurlijk een imago met zich mee. Er zit een stoere historie aan verbonden waardoor het gaaf is om deze te dragen. De harnassen van Partywinkel.nl zijn er in verschillende soorten en maten zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jou past. Zo zal je tijdens carnaval zul je veel bekijks krijgen met een harnas aan.

Combineer jouw harnas met andere carnavalsaccessoires

Een harnas werd vroeger natuurlijk gebruikt ter bescherming van het lichaam. Wat is er dan realistischer dan jouw harnas aan te trekken bij het dragen van een gladiator kostuum of romeins kostuum. Zij streden vroeger veel en waren kwetsbaar voor de tegenstander, maar door het dragen van een harnas waren zij een stuk veiliger. Bestel nu jouw harnas van Partywinkel.nl!

Morgen al jouw harnas in huis?

Wanneer je jouw bestelling voor 23:00 hebt afgerond kun je jouw producten de volgende dag al in huis hebben. Deze tijden kunnen op feestdagen en in het weekend verschillen. Heb je nog vragen over een harnas? Je kunt onze klantenservice elke maandag tot en met vrijdag bereiken tot 23:30 via telefoon, mail, whatsapp en chatbox.