Ninja Turtles Pakken

1
Sorteer op:
Aanbieding
24,45 19,95
Op voorraad
Voor 23:59 besteld op een werkdag, morgen bezorgd

Ninja Turtle kostuums van Partywinkel.nl

Teenage Mutant Ninja Turtles, wie kent ze niet? De Ninja Turtles zijn schildpadden die door een bepaald groen slijm veranderen in wezens die de vechtsport heel goed kunnen uitoefen. Zij luisteren naar een rat die ook gemuteerd is door het slijm, genaamd Splinter. De Ninja Turtles zijn veel op tv geweest in het verleden en bestaan uit de vier Turtles genaamd Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo. Partywinkel.nl biedt verschillende Ninja Turtle pakken aan van goede kwaliteit.

Ninja tijdens carnaval?

Wil jij tijdens carnaval als een ninja door het feest gaan? Met de carnavalspakken van Partywinkel.nl is dat geen probleem. Maak een keuze uit de Ninja Turtle pakken of ga voor de echte Ninja pakken onder de categorie ‘Ninja & Aziatische kostuums’. Als Ninja ben jij overal op voorbereid en kun je carnaval door jouw behendigheid optimaal beleven!

Vragen over Teenage Mutant Ninja Turtles pakken?

Heb jij een vraag over de pakken of over de bestelprocedure? Dan kun je jouw vragen van maandag tot en met vrijdag kwijt bij onze klantenservice. Zij zitten voor jou klaar tot 23:30 en je kunt hen bereiken via telefoon, mail, whatsapp of live via onze chatbox. Twijfel niet wanneer jij een vraag hebt, zij voorzien jou graag van antwoorden en advies!