Bestellen & Betaling

Hoe plaats ik een bestelling?

 

1. Zoek het gewenste feestartikel en leg deze door de oranje knop in je winkelwagentje. Klik vervolgens op 'Doorgaan met bestellen'

2. Log in met je account of ga door zonder een account aan te maken. Vul je gegevens in en controleer deze.

3. Kies een gewenste verzend en betaaloptie en rond je bestelling af door op de knop 'Bestelling afrekenen'  te klikken.

 

Betaalmethodes

 

 Betaalmethode        Kosten       
 iDeal GRATIS
 AfterPay Achteraf betalen €0,95
 PayPal GRATIS
 Creditcard GRATIS
 Bankoverschrijving     GRATIS


iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. 


Afterpay - Achteraf Betalen
AfterPay is de online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen ná ontvangst kunt betalen. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft nooit meer vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken.

 

Paypal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo.


Mastercard / Visa / Maestro / American Express
Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereld betalen met een Creditcard, ook bij ons!


Bankoverschrijving
Beschik je niet over internetbankieren en/of kun je niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.
Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.