Betaling

 

 Betaalmethode        Kosten       
 iDeal GRATIS
 AfterPay Achteraf betalen €0,95
 PayPal GRATIS
 Creditcard GRATIS
 Bankoverschrijving     GRATIS


iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. 


Afterpay - Achteraf Betalen
AfterPay is de online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen ná ontvangst kunt betalen. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft nooit meer vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken.

AfterPay - Digitale Factuur (Nederland) voert voor Partywinkel B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Partywinkel B.V. betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €1000,- .

AfterPay – Digitale Factuur (België) voert voor Partywinkel B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Paypal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo.


Mastercard / Visa
Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereld betalen met een Creditcard, ook bij ons!


Bankoverschrijving
Beschik je niet over internetbankieren en/of kun je niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.
Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.