Thuiswinkelwaarborg
0
0
Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd*
Gratis retourneren
Klantenservice tot 23:00

Retour & Garantie

 

Retour aanmelden

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Meld je retour aan via de bovenstaande link. Je kunt inloggen met je emailadres en je ordernummer. Retourneren is geheel gratis via onze retourportal.

 

Let op: Retourneren is gratis als je gebruikmaakt van de door ons aangeboden retourprocedure. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jezelf.

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Als je retour is verwerkt storten wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld dat jij de overeenkomst wenst te herroepen, naar je terug. Wij mogen met de terugbetaling wachten totdat wij de geretourneerde producten hebben ontvangen of jij hebt aangetoond hebt dat je de goederen teruggestuurd hebt. Wij controleren na ontvangst wel of het artikel en de verpakking zich nog in nieuwstaat bevinden.

Heb je voor Afterpay gekozen? Dan wordt je factuur aangepast. Houd er altijd rekening mee dat je op tijd betaald, ook al heb je je bestelling geretourneerd.

 

Hoe ruil ik een product?

Retourneer het te ruilen product volgens ons retourproces en plaats een nieuwe bestelling met het gewenste product.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of email) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je heeft aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. Retourneren is geheel kosteloos binnen Nederland en België, als je gebruikmaakt van de door ons aangeboden retourprocedure. Ons retouradres Partywinkel, Zoete Inval 4-8, 4815HK Breda. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor alle andere vragen

Bel of WhatsApp ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 23:00

085 808 1271

E-mailadres

Gemiddeld binnen 1 uur antwoord

Email ons
4,3Review LogoWij scoren een 4,3 op Trustpilot

Partywinkel B.V.

Hoofdkantoor:
Luzernestraat 83J
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland

Magazijn:
Zoete Inval 4
4815HK Breda
Nederland
Let op: afhalen niet mogelijk

BTW: NL857428603B01
KVK: 68411278