Jubileum Versiering

Jubileum versiering

Het vieren van een jubileum brengt heel wat vreugde met zich mee. Een jubileum moet eigenlijk altijd wel worden gevierd aangezien het een zeer bijzonder moment is. Het is het moment om zowel herinneringen en toekomstplannen aan te halen en deze uitbundig te vieren. Partywinkel.nl is precies de webshop die hierbij kan helpen! Partywinkel.nl wil er graag voor zorgen dat jij het feest zo goed mogelijk kan vieren, ook een jubileum. Uiteraard bestaan er verschillende jubilea, de meest bekende is natuurlijk het gouden jubileum: 50 jaar. De andere is  het zilveren jubileum: 25 jaar. Beide bijzondere momenten om dit te vieren met de feestartikelen van Partywinkel. Maar bij welke jubilea wordt het precies gevierd?

25 jaar getrouwd

Het zilveren jubileum wordt vaak gevierd bij bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk. Tegenwoordig is 25 jaar behoorlijk veel wanneer mensen al zo lang bij elkaar zijn. Koppels hoeven hier niet te bescheiden over te doen. Ben je zelf een koppel die al zo lang bij elkaar is? Van harte gefeliciteerd! Tijd om allerlei verschillende versieringen voor het jubileum aan te schaffen!

Bij versiering van 25 jaar getrouwd denk je vaak aan de traditionele ballonnen en slingers. Niets is leuker dan de versiering ook aanpassen op het 25-jarige jubileum. Zo zijn er ballonnen in de cijfer van 25 speciaal voor dit bijzondere moment. Daarnaast zijn er ook slingers met 25 erop in allerlei verschillende varianten. Bekijk de mogelijkheden die passen bij wat jij zoekt!

50 jaar getrouwd

Een 50-jubileum is natuurlijk helemaal bijzonder. Dit jubileum komt daarom ook minder voor. Een 50-jarig jubileum komt voor bij bijvoorbeeld het 50 jaar getrouwd zijn. Een koppel dat al 50 jaar bij elkaar is heeft al zoveel momenten en herinneringen met elkaar gedeeld, dat maakt het dan ook extra mooi en feestelijk. Het is dan erg leuk om dit moment groots te vieren. Sommigen pakken dan ook helemaal uitgebreid uit. Ze huren een locatie af en vieren de hele nacht door. Anderen pakken het voor hen ‘groots’ aan om het gewoon thuis te vieren met jubileum versiering. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je het precies viert, als je het maart viert!

Versiering gouden bruiloft

Het gouden jubileum wordt door Partywinkel.nl bezegeld door allerlei gouden producten die bij dit moment passen. Zo zijn er gouden ballonnen, gouden slingers maar ook bijvoorbeeld gouden confetti. Daarnaast zijn er nog allerlei attributen zoals borden, vlagprikkers en zelfs kroontjes met 50 erop. Dit betekent dat je zowel de ruimte kunt versieren als de gelukkigen. Mocht je als verrassingen het koppel willen verrassen met het aankleden van een ruimte, maak het dan extra bijzonder en indrukwekkend met de hangdecoratie die je naast de ballonnen kunt hangen.

Naast het feit dat je een gouden jubileum kunt vieren met onze jubileum versiering, is het natuurlijk ook mogelijk om de gouden versiering aan te schaffen voor verjaardagen of misschien heb je wel een zakelijk jubileum of wil je gewoon je eigen bruiloft versieren en vieren in het thema goud.

Bekijk daarom goed de mogelijkheden in feestartikelen om te kijken welke jouw favorieten hierin zijn!

Verjaardag versiering

Verjaardag versiering past natuurlijk ook bij een jubileum. Iemand kan 25 of 50 jaar zijn geworden, beide bijzondere momenten om dit te vieren door middel van onze speciale 25 jaar versiering of 50 jaar versiering. Bij beide moment heb je met verschillende mensen te maken. Een 25-jarig feestje is natuurlijk bedoeld voor een jong persoon die nog jong en bruisend is, ook hiervoor hebben we bijzondere versiering zoals ballonnen met “Happy fucking birthday”, een extra nadruk op het feestelijke, maar ook weer het stoere. Voor de 50-jarigen kan natuurlijk elk feestartikel gebruikt, zolang de jarige er maar van geniet! 

Zakelijk jubileum

Naast bruiloften en verjaardag bestaat er ook nog iets als een zakelijk jubileum. Ook hierbij is het leuk om dit moment als werknemer of, als je werkgever bent, om dit voor jouw werknemer te vieren. Wanneer iemand al zo lang in dienst is geweest verdient deze een bijzonder feestje. Maak het daarom ook bijzonder met de jubileum versiering die Partywinkel.nl in het assortiment heeft.

Waarom jubileum versiering kopen bij Partywinkel.nl

Partywinkel.nl maakt graag elke feestje compleet. Of het nou gaat om een jubileum versiering, een verjaardag of een zakelijk feest, Partywinkel.nl zorgt ervoor dat jouw feestelijke artikelen op tijd binnen zijn. Op die manier kan jij op elk moment een feestelijk moment vieren.

Een goede serviceverlening is belangrijk voor Partywinkel.nl om dit na te streven. Onze klantenservice is dan ook elke werkdag geopend tussen 9:00 en 23:30 en is bereikbaar via telefoon en zelfs Whatsapp. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een gemiddelde van een 8.9, een cijfer waar wij erg trots op zijn!